PLEK docenten
Over PLEK
PLEK Fotografie is een samenwerking tussen Patrick Laan Fotografie en Erik Karst Fotografie, vandaar de naam PLEK. Sinds januari 2008 geven we fotografiecursussen en -workshops aan particulieren en zo af en toe ook aan bedrijven in het kader van educatie, teambuilding of vermaak. Fotografie is voor ons beiden meer dan een beroep, het is een passie. Het is communiceren met onze ideeën, creativiteit, camera, omgeving, modellen, leerlingen en opdrachtgevers. Hierbij zijn sfeer en reflectie erg belangrijk.

Als enthousiaste, gedreven en gepassioneerde fotografen vinden we het leuk om onze kennis en ervaring op het gebied van fotografie en lesgeven met anderen te delen. Met een cursusaanbod dat steeds uitgebreider zal worden hopen we een breed publiek te kunnen bedienen. Of dit nu iemand is die net een camera heeft gekocht en daar graag het beste uit wil halen of de gevorderde amateur die zich graag samen met ons en andere fotografen wil verdiepen in specifieke onderwerpen binnen de fotografie.

Met onze cursussen en workshops willen we meer bereiken dan enkel kennisoverdracht. We hopen door veel over foto’s te praten ook een bijdrage te kunnen leveren aan de kijk/visie op beeld. ‘leren door te doen’ is ook één van de kenmerkende eigenschappen van onze cursussen. We proberen je te prikkelen en uit te dagen om zo nog enthousiaster te raken en mooiere/betere beelden te maken.
Zin om eens kennis te komen maken?
Wil je graag eens vrijblijvend kennis komen maken alvorens je je inschrijft? Kom dan naar één van onze kennismakingsavonden. Onder het genot van een kopje koffie/thee zullen we ons presenteren en een toelichting geven op de verschillende cursussen en workshops die we aanbieden. Natuurlijk is er ook ruimte voor al je vragen. Je kunt je via onderstaand formulier opgeven voor een kennismakingsavond:
Dag: :
Naam :
Plaats :
E-mail :
Telefoon :